HL Couriers

HL Couriers is de specialist in het verzorgen van betrouwbaar en tijdgevoelige wereldwijde koeriers- en transportdiensten. HL Couriers haalt en brengt waar ter wereld op elk gewenst moment. Naast snelheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en de persoonlijke benadering bieden wij een zeer hoge servicegraad door haar permanente (24/7) bereikbaarheid. HL Couriers garandeert u de perfecte levering. Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar en houdt uw zendingen nauwlettend in de gaten. Voor HL Couriers zijn uw verzendopdrachten geen belofte maar een afspraak.

Erkend Luchtvrachtagent

HL Couriers is Erkend Luchtvrachtagent. Alle medewerkers van HL Couriers hebben minimaal de opleiding Luchtvrachtbeveiliging gevolgd en zijn daardoor in staat uw zending met de grootste zorg te behandelen voor, tijdens en na transport.

Dagelijks zijn ruim honderd medewerkers van HL Couriers actief in Nederland en daarbuiten. Met ongeveer tachtig eigen voertuigen halen en bezorgen zij zendingen op afgesproken tijdstippen. Sinds 2012 rijdt HL Couriers met meerdere volledig elektrisch aangedreven voertuigen in de stad Amsterdam.